Anette Sams, Epoqe Aps

BIOLOGIKråd

Printvenlige kostråd og indkøbsguide til mennesker med diabetes 2 eller insulinresistens - og til dig, der bare ønsker at leve blodsukkerstabilt!

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
Kostråd og Indkøbsguide

BIOLOGIKråd

Anette Sams' UOFFICIELLE Kostråd og Indkøbsguide (printvenlige) til voksne med diabetes 2, insulinresistens eller blot et ønske om at leve kompromisløst blodsukkerstabilt.

Mens vi venter tålmodigt på nye officielle kostråd til mennesker med diabetes 2 og insulinresistens, får du nu adgang til en særpakke med BIOLOGIKråd fra mig. Egentlig mener jeg ikke at en solist skal lave kostråd. Men nu får du altså mine alligevel. For jeg synes simpelthen ikke, du kan vente længere. Mine råd er til dig der har valgt, at du gerne vil spise færre kulhydrater. Du har allerede Kostråd og Indkøbsguide, hvis du har købt mit sundhedsforløb 'Ud af diabetes 2 - online'.

I BIOLOGIKråd pakken får du

En printvenlig version af mine uofficielle kostråd til dig med diabetes 2, insulinresistens - eller dig der er voksen og blot ønsker at leve blodsukkerstabilt. 
En printvenlig version af min uofficielle indkøbsguide, der ledsager kostrådene.
En kort video, som introducerer kostråd og indkøbsguide og hvor du kort lærer at bruge varedeklarationer til at finde vej i fødevarejunglen. 
En prompte mail fra mig, når de officielle danske kostråd til mennesker med diabetes 2 og insulinresistens er opdateret. 

Dine kostråd er lige til at downloade, printe og hænge op på køleskabet.

Du kan downloade Kostråd og Indkøbsguide samt se videokurset i 7 dage efter dit køb og du må ikke kopiere, videresende eller dele indholdet med andre.

Kosten i de uofficielle kostråd er markant anderledes end den kost, de fleste danskere spiser. Hvis du spiser meget anderledes i dag, skal du ikke springe direkte over på en ny kost men derimod ændre gradvist over et par uger. Når du følger de uofficielle kostråd, kan dit blodsukker normaliseres hurtigt – så sørg for en god dialog med lægen om justering af medicin. Tager du insulin, er den dosis, du får, nøje tilpasset den kost, du plejer at spise. Så tager du insulin, er det livsnødvendigt at justere insulin-dosis, hvis du ændrer kostprincipper. Så der skal du altså tale med din læge/sygeplejerske/diætist inden du ændrer din kost! 


Straks efter dit køb modtager du tre e-mails:

  1. Faktura.
  2. Login til et medlemssite, BIOLOGIKråd, hvor du kan downloade Kostråd og Indkøbsguide samt se videoforedrag. Har du allerede login til Simplero, modtager du ikke mail med Login.
  3. Link til medlemssitet, BIOLOGIKråd.
DKK 79.20
Total due DKK 79.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

De kostråd jeg har sammensat til dig svarer ikke til de officielle danske kostråd. 

Rådene er ikke beregnet til børn og unge.  

Du får adgang til at se min introduktionsvideo og til at downloade kostråd og indkøbsguide i 7 dage.