Anette Sams, Epoqe Aps

INSULINRESISTENS for sundhedsprofessionelle

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participants:
Participant
Add participant

Order summary

Kursus1

INSULINRESISTENS for sundhedsprofessionelle

INSULINRESISTENS for sundhedsprofessionelle er til læger, sygeplejersker, diætister og apoteksfarmaceuter, der ønsker at prioritere sundhedsfremme (og sygdomsforebyggelse) ved at give viden, engagement og nyt værktøj til selvhjælp.

Kurset giver dig

  • Gensyn med kulhydrat-stofskiftet.
  • Biologisk forståelse af hvad insulinresistens er, og hvordan insulinresistensen udvikles, vedligeholdes og nedsættes.
  • Et tværfagligt overblik over insulinresistens, insulinfølsomhed og samspillet med processerne i immunologi, metabolisme, fordøjelse og appetitregulering.
  • Forståelse for insulinresistensens centrale rolle i forebyggelse og remission af diabetes 2 og andre sygdomssymptomer.
  • Et simpelt overblik over kost, bevægelse og sygdom i et moderne videns-perspektiv.
  • Forståelse for og overblik over forskellige kostprincippers indflydelse på insulinfølsomheden.
  • Gennemgang af konsensusrapporter fra ADA om kost, diabetes 2 og insulinresistens.
  • Indsigt i insulinresistensens betydning i kroppen og i klinikken.
  • Tips til at spotte insulinresistente.
  • En metode og inspiration til effektiv hjælp til selvhjælp og positiv mobilisering af borgerens egne ressourcer.
  • En bedre forståelse af din egen personlige sundhed.

Kort og godt gør kurset dig til bannerfører i næste sundhedsepoke: Sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse af livsstilssygdomme skal integreres i alle relevante led i sundhedssystemet - og insulinfølsomhed er central.

Hvordan er kurset opbygget og hvad sker der i praksis

Rent praktisk er kurset opbygget i 3 moduler

MODUL 1: Vidensbanken. Dette er det primære modul. Her får du adgang til en lukket medlemsside med 11 faglige videoforedrag, som du kan opleve fra din computer, når det passer dig. Du kan se kurserne igen og igen og din adgang varer i mindst et år - også selvom du er færdig med foredragene. Du kan teste din viden igennem multiple choice opgaver, når du har taget videokurserne.

MODUL 2: Din inspiration til borgeren. Her får du inspiration til, hvordan du bedst anvender din viden fra kurset i dit arbejde i sundhedsvæsenet. Du får desuden trykte foldere, du kan undervise ud fra, og give borgeren med hjem, hvis han eller hun ønsker det.

MODUL 3: Materiale til borgeren. Link til en hjemmeside, som du kan vælge at give borgeren adgang til sammen med folderen. Her kan borgeren få inspiration fra et videoforedrag (Sukkers ABC), lave sin egen sundhedsstrategi, få 11 nemme opskrifter, en indkøbsguide og inspiration til nem træning derhjemme. Det er gratis for borgeren og du må henvise alle dem, du forærer en folder.

Ønsker du at betale med mobile pay eller bankoverførsel eller ønsker du at modtage elektronisk EAN faktura, skal du sende en e-mail til info@epoqe.dk med oplysning om navn og adresse på virksomheden, navn og e-mail på alle kursus-deltagere samt et mobilnummer. Så modtager du ønsket faktura med betalingsoplysninger og I oprettes automatisk.

Læs mere om kurset her.

DKK 3,100
Total due DKK 3,100

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.